Over TwinPort

Een comfortabele, perfect onderhouden, luxe werkomgeving bieden, waarin ondernemingen geïnspireerd worden en alle ambities waar kunnen maken, dát is het streven van TwinPort!

Altijd passende huisvesting voor jouw onderneming

Wanneer je op zoek bent naar een passende (kantoor) ruimte dan is het vaak lastig om meteen een ruimte te vinden die aan alle wensen voldoet. Doordat wij een flexibele en creatieve instelling hebben én meerdere gebouwen die verschillende karakters en eigenschappen hebben, kunnen we (bijna) altijd passende huisvesting bieden. Maak je wensen kenbaar aan ons we gaan met je in gesprek zodat we er samen uit komen!

Bekijk hier de video over TwinPort

Milieubewust en dus Energiebewust

Bewust omgaan met energie is voor ons erg belangrijk, daarom hebben al onze locaties niet alleen energielabel A, maar doen we er ook alles aan om zo energiebewust mogelijk te zijn. Zo zorgen zonnepanelen op onze gebouwen ervoor dat het elektra verbruik voor een groot deel bestaat uit de opgewekte energie uit deze panelen. Ook de oplaadpunten voor de elektrische auto's worden voorzien van elektriciteit die opgewekt is uit de zonnepanelen. Door dit alles dragen we samen bij aan een beter milieu. 

Niet alleen de zonnepanelen (meer dan 600) dragen bij aan een klimaatneutraal doel, maar ook het geavanceerde domotica systeem, dat niet alleen de verwarming van de panden van het Business Center maar ook de verlichting perfect regelt, zorgt ervoor dat we efficiënt met energie omgaan. De digitalisering van deze zaken maakt dat we precies monitoren wat er in panden gebeurt en kunnen we meteen bijsturen wanneer dit nodig is.   

 

Hoe het begon Een stukje historie

In 1996 zocht Jan Baggen, eigenaar van Cadac Group, een onderkomen voor zijn groeiende bedrijf. Zijn bouwkundige achtergrond en Cadac, destijds als automatiseerder van tekenkamers, maakten dat hij besloot om zelf een kantoor te bouwen. Tijdens de huwelijksreis in New York ontstond het idee van TwinPort (genoemd naar de bekende Twin Towers) twee identieke gebouwen met de glazen voorgevel als poort. In 1998 werd fase 1, de vleugel grenzend aan de hoofdweg van Nieuw Eyckholt, voltooid en Cadac Group en Prisma (als eerste huurder) namen hun intrek. Daarna volgde fase 2 al snel en was het eerste gedeelte van TwinPort gerealiseerd. 

Met de bouw van het 2e gebouw van het Business Center werd in 2005 gestart en dit was meteen vanaf de start helemaal verhuurd aan Aevitae en Vizyr (het huidige Ons Onderwijs) waardoor dit in 2006 meteen compleet werd opgeleverd. In 2015 werd het meer eigenzinnige TechnoHouse aangekocht en grondig verbouwd, zodat ook dit gebouw alle faciliteiten en comfort zou krijgen die kenmerkend zijn voor TwinPort. 

In de natuur Landgoed Kunderhorst

Sinds 2013 is Landgoed Kunderhorst een onderdeel van TwinPort. Een landgoed waar huurders van TwinPort gebruik van kunnen maken en waar op een unieke manier gasten luxueus ontvangen kunnen worden. Wanneer je op zoek bent naar de meest geschikte overnachtingsmogelijkheden voor (potentiële) klanten of collega’s die (inter)nationaal opereren, dan biedt Landgoed Kunderhorst diverse mogelijkheden. De ideale plek waar gasten ongestoord en efficiënt kunnen werken en tegelijkertijd kunnen genieten van de authentieke Limburgse weelde en stijlvolle ambiance in een ontspannen omgeving.

meer informatie

De huurders

De huurders van TwinPort Business Center zijn:
Cadac Group - Hanon Systems - Hornbach - HOZL - Aevitae - ONS Onderwijsbureau - Beckers Bedrijfsmakelaars - Byld | Daemen - Timing - FNS Services

De huurders van TechnoHouse zijn:
Braden Europe - PGZ | Nova | Coach-ster - Stichting Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs VO Parkstad - Pluijmen Dental - Aureus - Dukers & De Cock | DDF | Gevelraad - Vastra Beheer - Neverland Events | Star Events | Blocktix - Confident

Meer weten over de mogelijkheden bij TwinPort